fbpx

Hei! Olen Mattilan Kirsi, koulutettu CFM mindfulnessohjaaja (Mindfulness-Based Stress Reduction), Positiivisen psykologian asiantuntija ja Genos International Tunneäly valmentaja. Lisäksi olen koulutukseltani Personal Trainer (FISAF) ja markkinointi merkonomi, sydämeltäni HR:n Happines Officer. Intohimoni on rennompi tehokkuus eli työn ilo, joka näkyy tuloksessa plussana ja henkilökohtaisessa elämässä kukoistuksena.

Työurani olen tehnyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa sekä teknologia-alalla. Työtodistuksista löytyy mm. seuraavia ammattinimikkeitä: personal trainer, tuotepäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja toimitusjohtaja.

Mindfulness on aivojen treeniä. Treenin ohella pitää huolehtia myös palautumisesta. Työelämän vaatimusten ja jatkuvan kiireen tunnun keskellä huomasin, että jaksamisen kannalta oleellista on riittävä palautuminen henkisestä kuormasta ja mindfulnessin avulla tämä onnistuu.

Mieltä harjoittamalla ( = mindfulnessharjoituksilla) vaikutetaan aivoihin, ajatteluun, tunteisiin ja toimintaan. Aivoihin syntyy uusia yhteyksiä ja jo toimivat yhteyden nopeutuvat ja selkeytyvät. Työelämä tarvitsee henkisesti kestäviä tunneälykkäitä ammattilaisia, jotka sopeutuvat muutokseen sujuvasti ja tunnistavat omat voimavaransa ja niiden rajat. Keskittyminen, palautuminen, tunneäly, vuorovaikutustaidot, parempi uni, resilienssikyky…Näihin keskitymme valmennuksissani!

Keväällä 2020 liityin Center for Mindfulness:in ohjaajatiimiin ja valmennukset toteutetaan yhteistyössä ammattitaitoisen CFM-valmennustiimin kanssa. Ota yhteyttä puhelimitse 050 4000258, niin suunnitellaan teille sopiva valmennuskokonaisuus!