fbpx

Genos International Tunneälyarvioinnit ja -valmennukset

Kohtaavatko sanasi ja tekosi? Miten toimit haastavissa vuorovaikutustilanteissa? Pystytkö tarkastelemaan asioita myös toisten näkökulmista? Tunnistatko muissa tuen tarpeen? Oletko tietoinen miten tunteet vaikuttavat valintoihisi ja päätöksiisi? Millainen vaikuttaja olet? Saatko ihmiset sitoutettua yhteisiin arvoihin?

Tunneälyarvioinnit, -koulutukset ja valmennukset erityisesti esihenkilöille ja johtoryhmän jäsenille.

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi niin suunnitellaan juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.

Work Life Balance

Keskittymisen taito, stressinhallinta, tunteet työssä ja itsestään huolehtiminen ovat teemoja tässä neljä viikkoa kestävässä verkkovalmennuksessa, jossa tapaamme kerran viikossa, tunnin kerrallaan avaten kulloistakin aihetta ja tehden yhdessä aiheeseen liityviä mindfulness-harjoituksia. Saat käytännön työkaluja arkeesi lisäämään jaksamista ja elämäniloa!

Valmennus toimii mainiosti stressinhallintataitojen kehittämiseen, vahvistamaan yhteishenkeä ja lisäämään tietoisuutta omasta jaksamisesta.

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi niin startataan yhdessä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.

Luennot ja workshopit

Keskittymisen taito, stressinhallinta ja tunneäly ovat teemoja, joista rakennamme tarpeisiinne sopivan luennon tai workshopin. Käytännön työkaluja arkeen lisäämään jaksamista ja elämäniloa!

Kauden kysytyimmät: Mindful Stress Management ja Mindful Remote Working, 45 minuutin luennot harjoituksineen!

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi niin startataan yhdessä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.


Mindfulness Based Stress Reduction -kurssi yrityksille

Tieteelliset tutkimukset MBSR-menetelmästä todistavat: näkyviä ja tuntuvia muutoksia kahdeksassa viikossa! Parempi keskittyminen, muutosvalmius, innovatiivisuus, vuorovaikutustaidot, vähemmän sairaspoissaoloja. Sisältää viikottaiset tapaamiset (kesto 8-viikkoa) ja edellyttää tapaamisten lisäksi omaa harjoittelua.

Pyydä tarjous kirsi@mindfulness365.fi tai soita 050 4000258. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.