Syksyn kurssikalenteri on vahvistunut ja olet sydämellisesti tervetullut lempeään ohjaukseeni juuri sellaisena kuin olet, mindfulnesspolkusi alussa tai jo pitkään harjoittaneena. Ohjattu meditointi ryhmässä on upea kokemus! Ryhmän energia, ohjaajan vinkit ja tila, jossa on lupa vaan olla. Ote hetki itsellesi tai osallistu kahdeksan viikon mittaisella muutosmatkalle, jokainen harjoitus on tärkeä ja lisää hyvinvointiasi. Kurssit pidetään Helsingin Vallilassa, osoite Sturenkatu 36/Urban Wells.

Elokuun kurssit:

Maanantai mindfulness 12.8. ja 26.8. klo 16.45-17.45. Tunnin mindfulnesstreenit sisältäen mindfuljoogaa, istumameditaation ja kehomeditaation.

Mindfulness tutuksi la 31.8. klo 11-13. Teoriaa ja käytäntöä. Mitä mindfulness on ja mitkä ovat sen hyödyt. Jos haluat päästä harjoittelussa alkuun tai mietit pitemmälle kurssille osallistumista tämä on oiva tutustumistilaisuus lajiin!

Syyskuun kurssit:

Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) 8-viikkoa, alkaa 5.9. Tapaamiset torstaisin klo 18.30-20.30. Elämää mullistava muutosmatka kohti mindfulness-elämäntapaa! Saat vankat eväät itsenäiseen harjoitteluun ja tukea harjoitukseesi niin, että mindfulnessista tulee osa arkea ja elämää. Hallitse stressiä paremmin, palaudu henkisestä kuormasta nopeammin, keskity paremmin, nuku paremmin, ole läsnä siinä mitä on juuri nyt.

CEO stressinhallinta ja vuorovaikutustaidot yrittäjille/toimitusjohtajille. Kesto 8-viikkoa, alkaa 10.9. Tapaamiset tiistaisin klo 9-11. Keskity paremmin, toimi tehokkaammin, palaudu tehokkaammin! Maksimoi potentiaalisi johtajana ja vapauta aikaa elämästä nauttimiseen.

Hiljaisuuden päivä la 14.9. klo 10-15. Hiljaisuusretriitti, jonka aikana koet, mitä on olla tavoittamattomissa, hetki vapaana kaikista velvoitteista, puskematta, kiirehtimättä, somepaastolla, itseensä keskittyen ja rentoutuen.

Kohtaat samoja tunteita, joita käyt läpi normaalissa arjessa: ilo, kyllästyminen, ärtymys, rauha, rentous, malttamattomuus…Osaatko olla näiden tunteiden kanssa? Miten ne vaikuttavat päivittäisessä päätöksenteossasi ja valinnoissasi työelämässä ja vapaalla?

Teemme päivän aikana erilaisia mindfulnessharjoituksia ja harjoitamme intensiivisesti hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Harjoitusten havainnot ja opit saat mukaasi arkeen.

Mindfulness tutuksi la 28.9. klo 11-13. Teoriaa ja käytäntöä. Mitä mindfulness on ja mitkä ovat sen hyödyt. Jos haluat päästä harjoittelussa alkuun tai mietit pitemmälle kurssille osallistumista tämä on oiva tutustumistilaisuus lajiin!

Lokakuun kurssit

Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) 8-viikkoa, alkaa 31.10. Tapaamiset torstaisin klo 18.30-20.30. Elämää mullistava muutosmatka kohti mindfulness-elämäntapaa! Saat vankat eväät itsenäiseen harjoitteluun ja tukea harjoitukseesi niin, että mindfulnessista tulee osa arkea ja elämää. Hallitse stressiä paremmin, palaudu henkisestä kuormasta nopeammin, keskity paremmin, nuku paremmin, ole läsnä siinä mitä on juuri nyt.

Kursseille pääset ilmoittautumaan täältä: https://holvi.com/shop/mindfulness365/

CEO-kurssin lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä: https://mailchi.mp/676c4135eae0/stressinhallinta

Tule rohkeasti kokeilemaan mindfulnessharjoituksia tai jos oma harjoittaminen on jäänyt, saat tukea ja rohkaisua jatkamiseen! Syksyllä vielä tilaa muutamalle yrityskurssille, lisätiedot kirsi@mindfulness365.fi.

Kategoriat: Mindfulness

0 kommenttia

Vastaa